به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر ، پدر پليمر ايران در مراسم بزرگداشت خود در دانشگاه آزاد اسلامي اراک افزود : زندگي بشر در سايه نانو پليمر و نانوکامپوزيت ها در حال تحول زير ساختي است و در دهه آينده به برکت دريچه هاي جديد علم نانو و امکان قرار دادن تريبک اتمي و ملکولي سلول ها ، زمينه ساخت هر چيزي مهيا مي شود.
وي افزود: امروزه بيشتر نيازهاي انسان از طريق پليمر رفع و در آينده نيز فلز از زندگي انسان خارج مي شود.
وي دنياي علم شيمي و فناوري هاي نوين را تعيين کننده اقتصاد دنياي امروز دانست و افزود: ابتکار ، پشتکار و حرکت در مسير جهاد تحقيقاتي و علمي ، موتور محرکه پيشرفت در حوزه نانومتري و پليمر است.
پدر پليمر ايران گفت: دانش پژوهان و فرهيختگان اين حوزه بايد با مسئله شناسي و استمرار در پژوهش به مرزهاي ناشناخته نانو ، کامپوزيت و پليمرها وارد شوند و همه تلاش خود را براي کاربردي کردن دستاوردها در عرصه توليد به کار گيرند.
پروفسور شريفي سنجاني افزود: دانش قرن حاضر با سرعت و شتابان به سمت کشف ناپيداي نانومتري پيش مي رود و دانش پژوهان بايد دستاوردهاي آزمايشگاهي گران سنگ در اين حوزه را از طريق پارک هاي علم و فناوري در حوزه عمل توسعه دهند و ديد جامع علمي خود را در مسير پيشرفت جامعه ، توسعه صنعت و توليد هدف گذاري کنند.
او استعداد علمي ايرانيان را در دنيا کم نظير دانست و گفت: اگر شيمي دانان و پژوهشگران حوزه نانو و پليمرها حرف هاي تازه براي دنيا داشته باشند ديگر هيچ کشوري نمي تواند فناوري را بر ما تحميل کند.
پژوهشهاي نانو در ايران در 4 سال گذشته از رتبه 84 ، به رتبه 24 جهان ارتقاء يافت .